Σδούκος Facebook
Loading...

ΠΡΟΦΙΛ

Η ΣΔΟΥΚΟΣ Α.Ε. είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία, η οποία εισάγει, επεξεργάζεται και συσκευάζει ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα καθώς και ενυδατωμένα φρούτα.

Η ΣΔΟΥΚΟΣ ίδρυσε την πρώτη αυτοματοποιημένη παραγωγή της στα Ιωάννινα το 1978 και μετακόμισε σε νέες εγκαταστάσεις παραγωγής στο Νεοχωρόπουλο - Ιωαννίνων το 1996.

Κατά το έτος 2000, λόγω της ταχείας ανάπτυξής της, η εταιρεία μεταφέρει τις εγκαταστάσεις της στη βιομηχανική περιοχή Ιωαννίνων, οι νέες εγκαταστάσεις είναι πλήρως εξοπλισμένες με την πιο σύγχρονη και αυτοματοποιημένη τεχνολογία.

Η εταιρεία εφαρμόζει τα διεθνή πρότυπα ISO 22000: 2005, IFS (version 6.1) και RSPO για την ασφάλεια των τροφίμων και υιοθετεί όλες τις διαδικασίες που περιλαμβάνει επίσης το σύστημα HACCP.

Η ΣΔΟΥΚΟΣ επικεντρώνεται στην παραγωγή φυσικών, νόστιμων και ποιοτικών προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας, που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και τις συνήθειες του σύγχρονου καταναλωτή και συμβάλουν σε μια καθημερινή ισορροπημένη θρεπτική διατροφή.

Η εταιρεία είναι πολύ ευέλικτη σε συσκευασίες και ποσότητες. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία προϊόντων με πρωτότυπες γεύσεις που διατηρούν τη διατροφική τους αξία στο υψηλότερο επίπεδο υγιεινής και ασφάλειας.

Προσπαθώντας να βελτιστοποιήσει τα επίπεδα παραγωγικότητάς της, σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιείται, η εταιρεία επιδιώκει να αναπτύξει νέες, καινοτόμες ιδέες, με βάση τις τρέχουσες τάσεις με την υιοθέτηση της σύγχρονης τεχνολογίας.

Κορυφαίες ελληνικές αλυσίδες όπως AB (Delhaize), Σκλαβενίτης, Μασούτης, Μετρό, Γαλαξίας, ΑΝΕΔΙΚ Κρητικός, ΕΛΟΜΑΣ είναι μεταξύ των πελατών της στην ελληνική αγορά. Οι εξαγωγές περιλαμβάνουν Delhaize στη Σερβίας, και χονδρεμπόρους στην Κύπρος, Μάλτα, Σλοβενία, Ρουμανία και τη Γερμανία.

Στόχος της εταιρείας είναι να εισέλθει σε νέες εξαγωγικές αγορές, με υψηλής προστιθέμενης αξίας προϊόντα με ένα εξαιρετικό επίπεδο ποιότητας και γεύσης.

Η ΣΔΟΥΚΟΣ Α.Ε. αυτή την περίοδο ολοκληρώνει την περαιτέρω ενημέρωση όλων των επιχειρησιακών της προτύπων όσον αφορά την παραγωγή, τη τεχνογνωσία και τις δεξιότητες του προσωπικού της, προκειμένου να προσφέρει ένα ακόμη υψηλότερο επίπεδο υποστήριξης και υπηρεσιών στους πελάτες και τους συνεργάτες της.