προφιλ

Η εταιρία ΣΔΟΥΚΟΣ Α.Ε. είναι μια ανερχόμενη ελληνική εταιρία, εισαγωγής, επεξεργασίας και εμπορίας ξηρών καρπών, ξηρών και ενυδατωμένων φρούτων.

Το 1978 η οικογένεια ΣΔΟΥΚΟΥ ίδρυσε την πρώτη οργανωμένη μονάδα παραγωγής και τυποποίησης ξηρών καρπών και καφέδων στα Ιωάννινα καλύπτοντας αρχικά τις ανάγκες των κατοίκων της πόλης.

Το 1986 η επιχείρηση μεταφέρεται στο Νεοχωρόπουλο Ιωαννίνων, σε νέες εγκαταστάσεις εκτάσεως 1300 τ.μ. και αργότερα μετατρέπεται σε ανώνυμη εταιρία ( Α.Ε. ).

Το 2000 οι ανάγκες της εταιρίας οδήγησαν στη δημιουργία νέων εγκαταστάσεων στη Βιομηχανική περιοχή Ιωαννίνων σε έκταση 3000 τ.μ.

Στα χρόνια που ακολούθησαν η εταιρία ΣΔΟΥΚΟΣ Α.Ε. εξελίχθηκε και εξαπλώθηκε αρχικά στην περιοχή της Ηπείρου και αργότερα σε όλη την Ελλάδα, παρέχοντας στους καταναλωτές της φυσικά προϊόντα εκλεκτής ποιότητας.

Συνεργάτες της εταιρίας σε επώνυμα καθώς και σε ιδιωτικής ετικέτας προϊόντα:
ΑΒ Βασιλόπουλος, Μασούτης, Σκλαβενίτης, Τhe Mart, Μετρό, Γαλαξίας, Ελομάς, ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ, Market In. Στην αγορά του εξωτερικού η εταιρία συνεργάζεται με τη Delhaize Σερβίας και με αντιπροσώπους σε Κύπρο, Γερμανία, Γαλλία, ΗΠΑ, Ρουμανία, Μάλτα,Σαουδική Αραβία, Σλοβενία, Κροατία, Εστονία, Μογγολία, Νορβηγία.

Στην αγορά του εξωτερικού η εταιρία συνεργάζεται με αντιπροσώπους σε Κύπρο, Ρουμανία, Ιταλία, Αγγλία, Γερμανία, Φιλανδία, Λετονία, Καναδά.

Φιλοσοφία της εταιρίας είναι η βελτιστοποίηση της αποδοτικότητάς της στα πλαίσια του ανταγωνισμού και η δημιουργία φυσικών, αγνών, γευστικών και ποιοτικών προϊόντων με σεβασμό στον καταναλωτή.

Η εταιρία αναπτύσσει νέες, πρωτοποριακές ιδέες βασισμένες στις νέες τάσεις, υιοθετώντας τες στο σύγχρονο περιβάλλον.